Devátý Saw dá přednost temné atmosféře před krvavou řeží

Jigsaw si nedá pokoj

Vražedné šílenství jménem Saw je zpět. Začátkem léta do kin vtrhne v pořadí už devátá část téhle krví nasáklé franšízy s názvem SPIRAL: FROM THE BOOK OF SAW. Ta vznikla podle námětu komedianta Chrise Rocka, který si v ní střihnul nejenom hlavní roli, ale na celý projekt dohlédl i z pozice producenta. Rock je velký fanoušek série a vždycky chtěl být její součástí. Jeho jméno je minimálně zárukou toho, že po opravdu dlouhé době netušíme, co od nového dílu můžeme čekat.

Scénář napsal Josh Stolberg s Petem Goldfingerem (Jigsaw, Priaňa 3D) a za kameru se vrátil veterán Darren Lynn Bousman, režisér Saw II – IV. Vedle Rocka se v hlavní roli objeví Samuel L. Jackson a Max Minghella (Příběh služebnice).

Nová kapitola se zaměří na pátrání po sadistickém vrahovi policistů, který na místě činu nechává rudé spirály. Celý případ je až podezřele podobný někdejšímu řádění psychopatického Jigsawa.

První upoutávka místo krvavé řeže láká na hutnou atmosféru a vtiskuje sérii zcela novou podobu. Upřímně jsme dost zvědaví, co se z toho nakonec vyklube.

Spiral: From the Book of Saw dorazí do českých a slovenských kin 18. června.