SPIRÁLA STRACHU: Chris Rock a Samuel L. Jackson otevírají další případ SAW v novém traileru

I have had it with these motherfucking traps in this motherfucking town!

Jigsaw je dávno mrtvý. Někdo se ale rozhodl pokračovat v jeho šlépějích. Vražedné šílenství jménem Saw se vrací s dalším pokračováním, které hodlá restartovat celou tuhle krví nasáklou sérii. V pořadí už devátý film s názvem SPIRÁLA STRACHU: SAW POKRAČUJE dorazí do kin začátkem léta. Nový trailer pak prozrazuje, že tentokrát se bude hrát podle nových pravidel, které vedle osvědčeného splatter festu slibují překvapivě hutnou atmosféru.

Nová kapitola se zaměří na pátrání po sadistickém vrahovi policistů, který na místě činu nechává rudé spirály. Případ dostane na starosti detektiv Ezekiel Banks. Protože okolnosti až podezřele připomínají někdejší řádění kontroverzního vraha Johna Kramera, musí spojit síly se svým otcem, uznávaným policejním veteránem. Oba se přitom nevědomky zaplétají stále hlouběji do morbidní hry sadistického psychopata.

Námět devátého Saw napsal komediant Chris Rock, který si v něm rovnou střihnul hlavní roli. Zároveň na celý projekt dohlédl z pozice producenta. Rock je velkým fanouškem značky a vždycky si přál být její součástí. Jeho jméno je minimálně zárukou toho, že po opravdu dlouhé době netušíme, co od nového dílu můžeme čekat.

Výsledný scénář dali dohromady Pete Goldfinger a Josh Stolberg, autoři předchozího rebootu Jigsaw nebo povedeného remaku Piraňa 3D, a za kameru usedl veterán Darren Lynn Bousman, režisér Sawů II – IV. Spolu s ním se vrátili i producenti celé franšízy, Mark Burg a Oren Koules. Vedle Rocka se ve filmu představí Samuel L. Jackson, Max Minghella nebo Marisol Nichols.

Spirála strachu: Saw pokračuje dorazí do českých kin 24. června a na Slovenskou dokonce o měsíc dřív, a sice 27. května. Tak co, chcete si zahrát další hru? My po nové upoutávce rozhodně ano!