STRANGER THINGS 4: Další upoutávka zve do minulosti a odhaluje nové hrůzy z Upside Down

V Creelově domě straší… Freddy Krueger?

Hawkinská omladina se vrací s další krátkou upoutávkou z netrpělivě očekávaného návratu netflixovské vlajkové lodě. Devadesátivteřinový teaser nazvaný Creelův dům nás vezme zpátky v čase, konkrétně do 50. let, kdy se nic netušící rodina nastěhuje do opulentního domu s pohnutou historií. Místo šťastného života na ně čekají nepopsatelné hrůzy podobné těm, jaké zažili Lutzovi v Hororu z Amityville. STRANGER THINGS 4 tak očividně hodlá upustit od klasických monster z Upside Down a pokusí se diváky děsit novými způsoby. Ukázka se navíc zaměřuje na hlavu nešťastné rodiny, kterou by mohl být ještě mladý Victor Creel. Masový vrah, jenž byl za svoje kruté činy poslán do psychiatrické léčebny, a kterého si ve čtvrté řadě seriálu zahraje představitel Freddyho Kruegera, Robert Englund.

Nová sezóna doposud nemá stanovené žádné pevné datum premiéry. Víme jen tolik, že dorazí někdy v průběhu roku 2022. Seriál se vůbec poprvé bude odehrávat mimo ikonické městečko a to hned na několika frontách. Zatímco šerif Hopper bude bojovat o život kdesi v kamčatské pustině, dospívající parta se rozuteče za hranice indianského maloměsta vstříc novým dobrodružstvím. Dohromady je svede až dávná hrozba, která by měla spojit všechny dosavadní události. Podle tvůrčího dua, bratrů Matta a Rosse Dufferových, nás čeká ta největší a nejděsivější kapitola vůbec.

Aktuální teaser pak místo jakéhokoliv popisku nese pouze číselné označení 003/004. To signalizuje, že nás čeká už jen jedna poslední ukázka a následně se dočkáme prvního plnohodnotného traileru. Ten by mohl prozradit něco víc k ději a poskytnout další prostor pro spekulace.