Druhá řada What We Do In the Shadows vábí první upoutávkou

Co pořád dělají v temnotách?

Upíří parta ze seriálového mockumentu WHAT WE DO IN THE SHADOWS a jejich lidský familiár se vrací s druhou sezónou a stanice FX konečně přišla s první upoutávkou. Guillermo v ní pomocí loutek inscenuje pověstné první setkání krvesajného páru Nadji a Laszla.

What We Do In the Shadows je komediální seriál podle stejnojmenného celovečerního filmu Co děláme v temnotách (2014) od tvůrčího dua Jemaine Clement a Taika Waititi. Zasazený na newyorkský Staten Island, seriál sleduje denní, nebo spíš noční, aktivity tří upírů z různých koutů Evropy, co se rozhodli zkusit svoje štěstí v Americe. V domě s nimi žije ještě psychický upír, kterého kvůli jeho schopnosti vysávat energii nemá nikdo rád, a lidský familiár starající se o chod domácnosti.

Druhá řada bude mít celkem deset epizod a stejně jako ta první nabídne celou řadu zábavných epizodních roliček. Svou účast potvrdil Mark Hamill a vztahy mezi spolubydlícími naruší přítomnost nového familiára v podání Haleyho Joela Osmenta ze Šestého smyslu. Toho si totiž okamžitě oblíbí všichni upíři, což z něj automaticky dělá hrozbu pro Guillerma a jeho dosavadní postavení v domě. Nastává tak přímo ideální situace k rozvíjení nečekaného odhalení ze závěru minulé sezóny.

Nové díly What We Do In the Shadows startují na FX Networks už 15. dubna a následně se přesouvají na streamovací službu Hulu. Do budoucna bychom se jich tak třeba mohli dočkat i na našem HBO GO.