Castlevania se dočká čtvrté řady


Není to ani měsíc, co se na Netflix vrátily upíří hordy s třetí sezónou animovaného fantasy CASTLEVANIA, a streamovací gigant už stihl dát zelenou čtvrté řadě. Streamer tuto novinku ohlásil na Twitteru prostřednictvím krátkého videa, kde ďáblův kovář Isaac nahlíží do svého magického zrcadla.

Zatím nemáme žádné další informace o tom, kdy nová řada dorazí, vzhledem k současné situaci si na ni ale nejspíš pěknou chvíli počkáme. A čekání to bude rozhodně dlouhé, protože Castlevanii se postupný pokles kvality straní jako upír kříže. Třetí sezóna opět dokázala, že tahle svérázná kombinace brutálního násilí, osobitého humoru, dynamické akce a vkusného patosu patří k těm vůbec nejlepším videoherním adaptacím.

Pokud jste s Castlevanií ještě nezačali, současná karanténa je přímo ideální příležitostí to dohnat. Kompletní seriál najdete online na Netflixu.

Castlevania je středověké animované fantasy natočené podle stejnojmenné videoherní řady od japonského konglomerátu Konami. Seriál vytvořil komiksový scénárista Warren Eliss (Transmetropolitan, Planetary) a sleduje osud lovce upírů a posledního člena slavného klanu Trevora Belmonta. Společně se svými spojenci, kouzelnicí Syphou a Drákulovým synem Alucardem, se snaží zachránit východní Evropu před démonickými armádami noci, které vyvolal sám hrabě Drákula, aby se pomstil za smrt své manželky.