Megan Fox bojuje s krvežíznivým lvem v eRkovém thrilleru ROGUE


Hvězda Transformerů změří svoje síly s lidožravými lvy v akčním thrilleru ROGUE od režiséra Návratu do Silent Hill a Ash vs Evil Dead, Michaela J. Bassetta.

Megan Fox v čele malé jednotky žoldnéřů usiluje o záchranu rukojmích v odlehlém koutě Afriky. Jednoduchá mise ale nejde podle plánu a jejich jediná šance na záchranu je zničena. Bez nábojů a s teroristy v patách, útočiště najdou až v opuštěné farmě, která sloužila jako pytlácká množírna divokých šelem. Netuší však, že se v okolí pořád potuluje smečka krvežíznivých lvů.

Scénář k filmu napsal Bassett společně se svou dcerou Isabel, která si ve filmu zahrála jednu z rukojmích. Bassett přiznal, že jejich film měl původně být jen nízkorozpočtovou podívanou plnou neznámých tváří, ale studiu se nakonec scénář líbil natolik, že zvedlo rozpočet a přizvalo k projektu Megan Fox.

Rogue se rozhodně nebude držet zkrátka a za krvavé souboje s lidožravými šelmami si vysloužil eRkový rating. První trailer pak slibuje rozpustilou střílečku plnou digitálních potvor, co potěší zejména vyznavače béčkové estetiky. Snímek vychází digitálně 28. srpna a na domácí nosiče se dostane 1. září.