Megan Fox je připoutaná k mrtvole v home invasion thrilleru TILL DEATH

Smrt je možná rozdělila, pořád jsou ale nerozlučně spolu. Hvězda Transformerů za sebou tahá mrtvolu manžela, zatímco ji nahání dvojice psychopatů

Přežít je ta nejlepší pomsta. Megan Fox se po několika pochybných žánrovkách vrací s nadějně vyhlížejícím thrillerem. Tím je celovečerní debut režiséra S. K. Dalea nazvaném TILL DEATH a herečka se v něm ocitá připoutána k mrtvole, zatímco jí po krku jde dvojice psychopatů. První trailer láká na překvapivě intenzivní home invasion říznutý Kingovkou Gerald’s Game.

Manželství Emmy a Marka uvízlo na mrtvém bodě. Ona je připravená z něj vycouvat, on hodlá využít poslední šance na záchranu vztahu. Na oslavu výročí připraví romantický večer v jejich odlehlém jezerním sídle. Snaha o probuzení nové vášně ale vezme za své, když se Emma probudí připoutaná k tělu svého muže se dvěma nájemnými zabijáky v domě. Postupně zjišťuje, že se stala obětí ďábelského plánu, který je mnohem zlověstnější, než by se na první pohled mohlo zdát.

Celovečerní prvotina od autora oceňovaného kraťasu The Coatmaker vznikla podle scénáře Jasona Carveyho. Jeho text už nějakou dobu koloval mezi studii a byl dokonce zařazen na Blood List, neboli seznam nejlepších scénářů nerealizovaných hororů. Produkce se ujal žánrový veterán David Leslie Johnson-McGoldrick, který je podepsán pod scénáři Orphana, druhého a třetího V zajetí démonů nebo seriálového hitu Živí mrtví. Vedle Fox si ve filmu dále zahráli Eoin Macken (Noční směna), Callan Mulvey (Delirium), Aml Ameen (Sense8), Jack Roth (Us and Them) nebo kaskadér Boyan Anev coby mrtvola manžela.

Americká premiéra Till Death je naplánována na 2. července, kdy vyjde paralelně v kinech a na VOD. Snímek měl koncem července původně dorazit i do českých a slovenských kin, zdá se ale, že tuzemský distributor si to nakonec rozmyslel a vyškrtl ho ze své nabídky.