Netflix vypustil první polský slasher DNES V NOCI V LESE NIKDO NESPÍ

Hrdinové tohoto filmu zemřeli bez internetu

Ročně se v Polsku ztratí přes patnáct tisíc lidí. Třetina z nich beze stopy zmizí v tamních lesích. Součástí téhle statistiky se stane i skupina mladých výletníků, kteří přijeli na tábor bez moderních technologií. Na Netflixu právě vyšlo polské hororové béčko DNES V NOCI V LESE NIKDO NESPÍ (W LESIE DZIS NIE ZASNIE NIKT).

Skupina teenagerů závislých na technologiích odjíždí na odvykací lesní tábor. Turistika bez přístupu k chytrým telefonům ale nabere zcela jiný směr, než organizátoři zamýšleli. Táborníci se budou muset postavit hrozbě mnohem děsivější, než je život bez internetu. V divočině totiž dřímá temná síla, která si usmyslela, že je od online světa odřízne jednou provždy.

Novým přírůstkem do halloweenského programu streamovacího giganta je polský snímek talentovaného režiséra Bartosze M. Kowalského, který na sebe upozornil šokujícím debutem Dětské hřiště z roku 2016. Ve svém nejnovějším filmu pak vyměnil kontroverzní téma krutosti prepubescentních dětí za klasické hororové postupy a natočil historicky vůbec první polský slasher. A podle upoutávek se můžeme těšit na řádně krvavou vybíjenou, která připomene evropskou verzi populární vyvražďovačku Pach krve.

Dnes v noci v lese nikdo nespí najdete ode dneška online na Netflixu.