SLEČNA BESTIE baví dalším ulítlým trailerem

OMG, to budou hotový jatka!

Její život byl úplně normální. Dokud se neprobudila s tváří sériového vraha. Režisér svérázného slasheru Všechno nejhorší natočil další kuriózní vyvražďovačku SLEČNA BESTIE (FREAKY). Tentokrát do hororového hávu navlékl dětskou literární klasiku Freaky Friday a nechal naivní puberťačku prohodit si tělo s krvelačným zabijákem. A podle nové upoutávky se máme rozhodně na co těšit.

Sedmnáctiletá Millie Kesslerová se snaží přežít poslední ročník střední školy. Už brzy ji ale čeká něco mnohem horšího, než je maturita. Za svou příští oběť si ji vyhlédl nechvalně proslulý zabiják přezdívaný Řezník. Místo toho, aby skončila pod drnem, vinou magického rituálu se probudí v těle padesátiletého chlápka, po kterém pátrá celá Amerika. A zatímco ona se snaží přijít na to, jak dát věc do pořádku, Řezník si v jejím těle užívá to nejlepší možné krytí. Koho by totiž napadlo, že tahle mladá naivka skrývá neukojitelné vražedné sklony?

Novinka režiséra a scénáristy Christophera Landona slibuje další uvědomělou jízdu uplácanou ze stejného těsta jako Všechno nejhorší. Ovšem tentokrát se její tvůrce nebude držet zkrátka. Slečna bestie si vysloužila eRkový rating a můžeme si tak být jistí, že duel zabijácké Kathryn Newton a dětinského Vince Vaughna bude řádně krvavý.

Černočerná hororová komedie z produkce žánrového hitmakera Jasona Bluma dorazí do zámořských kin 13. listopadu. Česká a slovenská premiéra se z původního prosincového data přesunula na dřívější 19. listopad. Nezbývá než doufat, že se do té doby situace zlepší a kina budou zase otevřená.

Dole si zatím můžete užít zbrusu novou upoutávku, která láká na neokoukanou žánrovou hříčku, co se nebojí jít až na dřeň. Samozřejmě tu kostní.