Bruce Willis likviduje mimozemské parazity v céčkové scifárně BREACH


Vydali se do vesmíru hledat nový život. Místo toho si on našel je. Bruce Willis a Thomas Jane loví emzáky v céčkovém sci-fi hororu BREACH.  A vypadá to na über lacinou zábavu připomínající tristní kombinaci nepovedené Věci a odfláknuté adaptace Doomu!

Poslední zbytky lidské populace opouštějí morem zdevastovanou planetu Zemi a vydávají se vstříc novému domovu. V průběhu cesty ale jejich mezigalaktickou archu napadne mimozemská bytost, která na sebe dokáže vzít jakoukoli podobu. Začíná nerovný boj o přežití plný kosmického teroru.

Oficiální synopse sice zní příjemně nostalgicky a vybaví se u ní sci-fi braky z produkce Rogera Cormana, realita je ale někde úplně jinde. Trailer zavání jalovou estetikou studia Asylum nebo SyFy a není v něm nouze o znuděného Willise, zoufalé herecké výkony, nepovedené masky, ultra levné cgi ani rádoby drsné hlášky. Takže pokud patříte mezi milovníky špatných film, v případě Breach si určitě přijdete na své. Škoda jen, že tvůrci nezůstali u pracovního, mnohem bizarnějšího názvu Anti-Life.

Za snímkem stojí osvědčený béčkař John Suits (Pandemie, 3022). Scénář k němu napsali Edward Drake a Corey Large. Oba s Willisem momentálně připravují další, neméně lacině vyhlížející scifárnu Cosmic Sin. Tým neohrožených likvidátorů mimozemských parazitů doplní ještě Rachel Nichols, Cody Kearsley a Callan Mulvey.

Breach dorazí do zámořských kin 18. prosince a ve stejný den vyjde digitálně na VOD službách. Upoutávku a plakát k filmu najdete dole.