Jason Voorhees se vrací se speciálním sestřihem populárních fanfilmů Pátku třináctého


Oslavte dnešní den se speciální verzí populárních fanfilmů Pátku třináctého. Režisér Vincente DiSanti a jeho tým z Womp Stomp Films připravili celovečerní sestřih svých krátkometrážních snímků ze série Never Hike Alone, který právě vyšel online.

NEVER HIKE ALONE: THE GHOST CUT je více než osmdesáti minutová oslava Jasona Voorheese složená ze středometrážního Never Hike Alone, kraťasu Never Hike in the Snow a videoklipu Disappear. Všechny tři filmy jsou sestříhány dohromady tak, aby vytvořili soudržnou antologii, jež se odehrává v jedné časové rovině. The Ghost Cut navíc obsahuje hned několik zbrusu nových scén a ke všemu se rozrostl o další hvězdné hosty z filmové série, kterými jsou Adam Marcus, Cynthia Kania, Ron Sloan, Deborah Voorhees nebo Tracie Savage.

Celý film můžete zdarma zhlédnout dole nebo na oficiálním kanálu Womp Stomp Films, kde si rovnou můžete pustit všechny tři zmiňované kousky zvlášť. Tyhle nadšence se rozhodně oplatí sledovat. Nejenom, že se jim daří držet značku Pátku třináctého při životě, jejich nadmíru povedená web série působivým způsobem rozvíjí mytologii filmového kánonu. A už brzy se rozroste o další tři pokračování.