NEVER HIKE IN THE SNOW: Jason Voorhees kosí výletníky na sněhu!


Dneska mají všichni táborníci pré. Jason Voorhees se vrací s netrpělivě očekávaným kraťasem NEVER HIKE IN THE SNOW. Sněžný fan film Pátku třináctého je konečně online a rázně nastartoval chystanou web sérii plnou postav i herců z filmového kánonu.

Na Cunningham County se snesla zima a v okolí městečka Crystal Lake právě probíhá pátrání po ztraceném výletníkovi. Tamní šerif Rick Cologne odmítá uvěřit, že by chlapcovo zmizení mohlo nějak souviset s polozapomenutou legendou. Místňák Tommy Jarvis je naopak přesvědčený, že za vším stojí právě Jason Voorhees.

Režisér, scénárista a producent Vincente DiSanti navazuje na úspěch svého středometrážního snímku Never Hike Alone z roku 2017 a oživuje myšlenku zimního pokračování, která visí ve vzduchu už dlouhých dvacet let. Jeho novinka je jprequelem předešlého snímku a zároveň první částí připravované tetralogie o honu na Jasona Voorheese. Do akce se vracejí ostřílení veteráni Thom Mathews a Vincent Guastaferro, kteří si zopakují svoje role z Pátku třináctého 6: Jason žije. Doplní je nováčci Bryan Forrest (Westworld), Anna Campbell (Jason Rising: A Friday the 13th Fanfilm) a Courtlan Gordon.

Never Hike in the Snow je znamenitou poctou Pátku třináctého, která fanoušky potěší nejen známými tvářemi a uctivým přístupem k látce, ale taky nadsazenými gore efekty v duchu původních filmů. Celý film můžete zdarma zhlédnut dole nebo na oficiálním kanálu Womp Stomp Films. Rozhodně si ho nenechejte ujít.