HUNTER HUNTER: Devon Sawa loví nelítostného zabijáka v mrazivém thrilleru

Lov nebo budeš loven

Před problémy se neutíká. Ani když jde o sérii děsivých vražd. Survivalista Devon Sawa loví krvelačnou bestii v mrazivém thrilleru HUNTER HUNTER.

Děj filmu sleduje Josepha, jeho ženu Anne a dceru Renée, kteří žijí v naprosté izolaci uprostřed divočiny. Rodina se živí lovem kožešin, jejich obživu ale naruší příchod divokého vlka, který sežere vše, co se jim podaří chytit. Joseph se proto vydává zvíře dopadnout. Když se ale několik dní nevrací, Anne se zmocní obavy a strach. Čím paranoidnější se stává, tím víc se hrozba tajemného predátora z lesa vkrádá do jejich domova. Jen kousek od nich ke všemu policie objeví několik zohavených těl a místo Josepha se u jejich dveří objeví zraněný cizinec.

Hunter Hunter napsal a natočil Shawn Linden, scénárista whodunit série Killer in Plain Sight. Vedle Devona Sawy (Ruka zabiják, Nezvratný osud) se v hlavních rolích objeví Camille Sullivan (The Man in the High Castle), Summer H. Howell (Chuckyho kult) a Nick Stahl (Terminátor 3: Vzpoura strojů). První upoutávka tohohle znepokojivě vyhlížejícího thrilleru slibuje hutnou atmosféru plnou nejistoty a ke všemu je natolik dobře sestříhaná, že netušíme, jestli je onou tajemnou hrozbou vlk, člověk nebo něco mnohem děsivějšího.

Premiéra je naplánovaná na 18. prosince, kdy snímek dorazí do zámořských kin a zároveň vyjde online na VOD službách. Trailer a plakát najdete dole.