HUNTER HUNTER: Thriller roku láká novým teaserem


Devon Sawa, na kterého si jistě vzpomenete z mládežnických vyvražďovaček jako Ruka zabiják nebo Nezvratný osud, to zkouší s další žánrovkou a hned je z toho thriller roku! Kritici nešetří chválou a vedle hutné a znepokojivé atmosféry vyzdvihují hlavně jeho šokující konec. Tenhle nenápadný kousek s názvem HUNTER HUNTER by snadno mohl uniknout vaší pozornosti. Následující upoutávka odhaluje, proč byste si ho rozhodně neměli nechat ujít. Ale POZOR, obsahuje spoilery právě k onomu překvapivému finále.

Děj filmu sleduje Josepha, jeho ženu Anne a dceru Renée, kteří žijí v naprosté izolaci uprostřed divočiny. Rodina se živí lovem kožešin, jejich obživu ale naruší příchod divokého vlka, který sežere vše, co se jim podaří chytit. Joseph se proto vydává zvíře dopadnout. Když se ale několik dní nevrací, Anne se zmocní obavy a strach. Čím paranoidnější se stává, tím víc se hrozba tajemného predátora z lesa vkrádá do jejich domova. Jen kousek od nich ke všemu policie objeví několik zohavených těl a místo Josepha se u jejich dveří objeví zraněný cizinec.

Hunter Hunter napsal a natočil Shawn Linden, scénárista whodunit série Killer in Plain Sight. Vedle Devona Sawy si v hlavních rolích zahráli Camille Sullivan (The Man in the High Castle), Summer H. Howell (Chuckyho kult) a Nick Stahl (Terminátor 3: Vzpoura strojů).

Americká kinopremiéra proběhla 18. prosince a snímek následně vyšel na tamních VOD platformách. Česká premiéra zatím v plánu není, ale snad se ho brzo dočkáme na i na nějaké v tuzemsku dostupné streamovací službě. Dole najdete nový teaser plný nadšených kritických ohlasů. Ještě jednou ale upozorňujeme, pokud si chcete naplno užít překvapivý konec, BACHA NA TY SPOILERY. Klasický spolier-free trailer najdete tady.