THE REEF STALKED: Letní dávka žraločího nerváku připluje s pokračováním Útesu smrti


Ani letos v létě nebude nouze o pořádnou žraločinu! Autoři Útesu smrti navazují na úspěch svého filmu s volným pokračováním THE REEF: STALKED, které dopluje do zámořských kin v průběhu prázdnin. První tralier je venku a jde o působivě sestříhanou dvouminutovku lákající na pořádně intenzivní zážitek, jaký jsme tu neměli od prvních 47 metrů.

Druhý díl se zaměří na Nic, která se s partou kamarádek vydává do exotického letoviska, aby se vzpamatovala z děsivé rodinné tragédie. Během výletu na kajacích ale jejich expedici napadne žralok bílý, který ženám odmítá dopřát chvíli klidu. Aby se zachránily, budou muset spolupracovat. Je na Nic, aby překonala svůj posttraumatický stres, postavila se svému strachu a porazila nelítostného predátora. Synopse tak slibuje hotový Pád do tmy na moři, jen s parybami místo jeskynních monster.

Scénář i režii si vzal na starosti australský specialista na přírodní horory Andrew Traucki, který je mimo prvního dílu podepsaný pod dalšími zvířecími survivaly jako třeba minimalistický nervák Krvavá laguna. Jednička fungovala hlavně díky jednoduchému příběhu natočeného se skutečnými žraloky a minimálně podle traileru to vypadá, že stejnou formuli hodlá sledovat i druhý film. V hlavních rolích se představí Teressa Liane, Ann Truong, Kate Lister, Saskia Archer a Tim Ross.

Premiéra je naplánovaná na 29. července, kdy The Reef: Stalked dorazí do amerických kin a současně vyjde na VOD platformách.