Na co koukat o víkendu

Dvojice premiér na českém streamu

Nabídka streamovacích služeb se s blížícími Vánoci jenom plní zajímavými tituly, včetně horkých žánrových novinek. Jen dneska přibyly hned dva kousky, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Prvním je seriálová adaptace jihokorejského komiksu, která láká na zábavnou řež plnou bizarních monster. Tím druhým je česká premiéra komorního thrilleru s Helen Hunt, co dokazuje, že zlo možná není vidět, přitom se ale ukrývá všem přímo na očích.


SLADKÝ DOMOVE! (2020)

Středoškolák Cha Hyun-Soo přijde během tragické události o celou svou rodinu a je nucen se přestěhovat do starého bytového komplexu. Krátce nato svět zachvátí podivný fenomén. Lidé se začínají měnit v hrůzná monstra odrážející jejich vnitřní touhy a rozsévají zkázu. Osiřelý teenager a jeho sousedi z vedlejšího bytu se pouštějí do krvavého boje o život a zoufale se přitom snaží zůstat lidmi. Desetidílná série z Jižní Koreje je adaptací web komiksu Sweet Home z roku 2018. Upoutávky slibují ujetou monster pandemii plnou zběsilé akce. Něco takového se rozhodně nevidí každý den. My se každopádně nemůžeme dočkat!
Premiérovou první sezónu najdete na Netflixu.


VIDÍM TĚ (2019)

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg, který zrovna vyšetřuje případ uneseného malého chlapce, se snaží najít způsob, jak odpustit své manželce Jackie. Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné temné síly usilující o život jejich synka Connora. Snímek britského režiséra Adama Randalla (iBoy) je krajně znepokojivý thriller plný nečekaných zvratů, který si vás získá pomalu budovaným napětím a působivě vystavěnou zápletkou. Tady zkrátka není nic, jak se na první pohled zdá.
Vidím tě nově najdete v nabídce HBO GO.