Dexer našel nového protivníka, zahraje si ho Clancy Brown!


Oblíbený seriálový zabiják si po nepříliš povedené poslední sezóně hodlá napravit reputaci. Michael C. Hall se proto vrací jako ikonický DEXTER v desetidílné sérii, která naváže na události kultovního seriálu. A jak už u Dextera bývá zvykem, ani tentokrát u toho nebude chybět silný protivník. Do hledáčku sympatického vrahouna s přísným etickým kodexem se dostane psychopatický podnikatel s tváří Clancyho Browna.

Charismatický herec, který na sebe upozornil jako nesmrtelný Kurgan z Highlandera nebo seržant Zim z Hvězdné pěchoty, si podle magazínu Variety zahraje hlavního záporáka celé série. Server jeho postavu popisuje jako ctihodného občana jménem Kurt Caldwell, který figuruje jako neoficiální starosta malého městečka Iron Lake. Navenek působí jako spravedlivý a štědrý muž, co si žije svůj spokojený americký sen, a lidé z celého okolí si ho považují. Kdokoli mu ale zkříží plány, nebo se jenom dotkne jeho blízkých, tomu nepomůže ani sám pánbůh.

Clancy Brown je vedle Halla prvním ohlášeným hercem, který se v nové řadě objeví. Veškeré další podrobnosti ohledně seriálového revivalu se zatím drží pod pokličkou. Prorazeno bylo jenom tolik, že se děj bude odehrávat 10 let po zmizení Dextera Morgana během hurikánu Laura. A jak se zdá, titulní zabiják zakotví právě v Iron Lake. Za kameru usedne dexterovský veterán, režisér Marcos Siega, který natočí šest z plánovaných deseti epizod. S námětem na sérii přišel původní showrunner Clyde Phillips společně s hlavní hvězdou a údajně byl natolik zajímavý, že ho vedení kabelovky Showtime prostě nemohlo ignorovat.

Samotné natáčení by se mělo rozjet začátkem tohoto roku. Premiéry bychom se mohli dočkat někdy na podzim 2021.

Clancy Brown - The Mortuary Collection (2020)