BLISS: Owen Wilson a Salma Hayek prchají z počítačové simulace


Nevědomost je požehnáním. Amazon Studios představuje svoji původní sci-fi novinku BLISS, kde Owen Wilson a Salma Hayek uvízli ve vlastním Matrixu. První trailer slibuje divokou jízdu napříč žánry, která nedá nevzpomenout na britskou techno-depku Černé zrcadlo.

Greg se snaží nějak vypořádat se svým nenaplněným životem. Má za sebou nepříjemný rozvod a v práci ke všemu dostal výpověď. Všechno se ale změní v momentě, kdy potká tajemnou Isabel. Ta ho přesvědčí, že krutý svět, v němž žije, je pouhá počítačová simulace. Když Greg konečně prohlédne do reality, začne si užívat lepšího života ve vyšší společnosti. Jeho nově nalezená blaženost se ale brzy začne prolínat s temným světem, který nechal za sebou. Bliss tak zajímavě převrací naruby klasickou ideu simulované reality jako zdroje úniku před tvrdou skutečností.

Snímek napsal a natočil Mike Cahill, autor mimořádně povedených sci-fi dramat Výchozí bod (I Origins) a Jiná země (Another Earth). Ve vedlejších rolích Madeline Zima (Californication), Joshua Leonard (Záhada Balir Witch), Nesta Cooper (See) a Steve Zissis (Všechno nejhorší 2).

Psychologický sci-fi thriller o hledání skutečného života dorazí na Prime Video5. února. Dole najdete první trailer a plakát.