OLD: Shyamalan se vrací s mrazivým thrillerem o rapidním stárnutí


Rodinná idylka se mění v děsivý boj s časem. Životy všech se právě zkrátily na jeden jediný den. Režisér M. Night Shyamalan potvrzuje svůj návrat do formy s dalším mysteriózním thrillerem. Jeho novinka OLD dorazí do kin v průběhu července a slibuje navýsost mrazivý zážitek.

Půlminutová upoutávka, která vyšla během nedělního Super Bowlu, představuje rodinu na tropické dovolené, která relaxuje na odlehlé pláži. Záhy se ukáže, že liduprázdné místo u všech způsobuje rapidní stárnutí a zkracuje jejich životy na pouhé hodiny.

Tajemný thriller vznikl podle komiksové předlohy Sandcastle od scénáristy Pierra Oscara Levyho a kreslíře Frederika Peeterse. Nicméně za filmovým scénářem stojí sám Shyamalan a z výsledného snímku by se tak mohlo vyklubat doslova cokoliv. V hlavních rolích se představí Gael García Bernal, Rufus Sewell, Ken Leung, Vicky Krieps, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Alex Wolff, Embeth Davidtz, Thomasin McKenzie a Eliza Scanlen.

Premiéra Old je naplánována na 22. července 2021, kdy nová shyamalanovka dorazí do českých i slovenských kin. První upoutávku včetně ponurého plakátu najdete dole.