Režisér Černobylských deníků probudil lidožravá monstra v hororu THE DEVIL BELOW

Dole v dole číhá smrt

Skupina dobrodruhů odhalí hrůzné tajemství pohřbené v hornickém městě uprostřed Appalačských hor. Režisér zábavného béčka Černobylské deníky natočil poctivý creature feature horor THE DEVIL BELOW, který nás vezme do podzemního dolu plného příšer.

Některá místa jsou skryta z dobrého důvodu. Ostatně, o tom se přesvědčí tým amatérských badatelů, kteří se při svém posledním průzkumu opuštěných lokací vydávají do zapomenutého havířského města. Před čtyřiceti lety odtud všichni utekli kvůli rozsáhlému požáru uhelného dolu. Během pokusu o odhalení jeho příčiny ale objeví něco mnohem děsivějšího: hluboko v dolech žije něco nelidského.

Zdá se, že Appalačské pohoří se pomalu stává novou Mekkou pro žánrové filmaře. Po vyšinuté komunitě vlastenců z rebootu Pachu krve se do tamních hor nastěhovaly lidožravé zrůdy. Slibně vyhlížející monster horor, který se původně jmenoval Shookum Hills, natočil Bradley Parker. Autor nejenom zmiňovaných Černobylských deníků, ale také pomocný režisér blockbusterů Úsvit i Válka o planetu opic a tvůrce vizuálních efektů pro velkorozpočtové hity jako Godzilla II Král monster nebo Ad Astra. Scénář k jeho nejnovějšímu snímku napsali Stefan Jaworski a Eric Scherbarth. V hlavních rolích se objeví Will Patton, Alicia Sanz, Adan Canto, Zach Avery, Chinaza Uche, a Jonathan Sadowski.

Premiéra The Devil Below je naplánovaná na 5. března, kdy snímek dorazí do vybraných zámořských kin a na VOD platformy.