PACIFIC RIM: Animovaný spin-off odhaluje svého záporáka ve finálním traileru

Jediná cesta domů vede přes obávanou Zemi nikoho

Dva sourozenci v neozbrojeném robotovi proti monstrózní přesile. Animovaná resuscitace monster značky PACIFIC RIM se připomíná finálním trailerem jen pár dnů před svou premiérou. Nová upoutávka ukazuje, že ZEMĚ NIKOHO není tak úplně nikoho a ty největší monstra jsou ve skutečnosti lidského původu. Zároveň se dozvídáme, že pestrobarevný Jaeger, v němž se oba hrdinové vydávají na cestu za svobodou, se jmenuje Atlas Destroyer a je ve skutečnosti jenom výcvikový.

Austrálii převálcovaly příšery z jiných světů. Kaiju, jak se těmto stvůrám přezdívá, obsadili celý kontinent, který musel být kompletně evakuován. Dospívající sourozenci Taylor a Hayley při tom zůstali pozadu. Při své zoufalé snaze najít ztracené rodiče objeví opuštěného robota určeného k likvidaci nestvůr a naučí se ho používat. Brzy ale poznají, že ta největší monstra vypadají úplně jinak.

Kreslený spin-off navazující na snímky Pacific Rim – Útok na Zemi (2013) a Pacific Rim: Povstání (2018) vznikl v animačním studiu Polygon Pictures. To má na svém kontě hned několik oslavovaných titulů včetně oceňovaného pokračování Ghost in the Shell: Innocence, seriálových Star Wars: Klonové války nebo netflixovské anime trilogie Godzilla. Scénář k animovanému projektu napsali matadoři z Marvel Comics, Craig Kyle a Greg Johnson. Druhý jmenovaný je zároveň showrunnerem seriálu.

Megalomanská řež monster proti robotům bude pokračovat už tento týden. Ve čtvrtek 4. března vychází kompletní sedmidílná série Pacific Rim: Země nikoho na Netflixu.