PŘÍLEŽITOSTNÍ DETEKTIVOVÉ Z BAKER STREET řeší démonické vraždy za Sherlockovi absence

Netflix vypustil nový trailer nadpřirozené variace na Sherlocka Holmese

Londýn ovládly temné síly. A protože Sherlock Holmes už není, na scénu musí nastoupit PŘÍLEŽITOSTNÍ DETEKTIVOVÉ Z BAKER STREET. Doktor Watson verbuje sirotky z londýnských ulic, aby vyřešili sérii démonických vražd za časů viktoriánské Anglie. Holmesovská sága dostane nadpřirozený nádech v nové young adult sérii z produkce Netflixu. První plnohodnotný trailer slibuje temnou a překvapivě drsnou podívanou.

Podle oficiální synopse bude tahle osmidílná série plná záhad sledovat partičku vyvrhelů, kteří se na popud Johna Watsona a jeho tajemného společníka Sherlocka Holmese snaží vyšetřit zločiny, co nejsou z našeho světa.

Příležitostní detektivové z Baker Street vychází z příběhů Arthura Conana Doyla a svou inspiraci našli v postavách chlapců bez domova, kteří pod vedením sirotka Wigginse nejednou pracovali ve službách slavného detektiva. Netflixovská verze ale oproti předloze hodlá vykročit mnohem děsivějším směrem. Každopádně streamovacímu gigantovi se celý projekt zalíbil natolik, že ještě před premiérou první řady rovnou objednal i druhou sezónu.

Seriál vytvořil Tom Bidwell, autor povedeného BBC remaku animované fantasy klasiky Daleká cesta za domovem, a režie se ujal britský televizní veterán Joss Agnew. V rolích mládežnických vyšetřovatelů se představí Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, Mckell David a Harrison Osterfield. Sherlocka Holmese si zahraje Henry Lloyd-Hughes a Johna Watsona ztvární Royce Pierreson.

Mládežnická divize detektivů otevře svůj první případ už 26. března.