V ZAJETÍ DÉMONŮ 3: Manželé Warrenovi odhalují místo činu v novém klipu


Zlo na sebe může vzít mnoho podob. A některé z nich jsou natolik děsivé, že dokážou šokovat i zkušené paranormální vyšetřovatele jako jsou Ed a Lorraine Warrenovi. Režisér Michael Chavez převzal otěže po Jamesi Wanovi, aby natočil další pokračování duchařského fenoménu V ZAJETÍ DÉMONŮ. Třetí kapitola s podtitulem NA ĎÁBLŮV PŘÍKAZ sleduje jeden z nejtemnějších případů skutečných manželů Warrenových a zavede nás k soudnímu dvoru, kde se vrah odvolává na posednutí ďáblem. Netrpělivě očekávané pokračování láká atmosférickým filmovým klipem, kde Lorraine využívá svoje spirituální schopnosti k odhalení místa činu. Stane se při tom obětí temných sil.

Exkluzivní ukázka připomínající červnové uvedení filmu vyšla během přímého přenosu výročních cen MTV Movie Awards. Nový přírůstek historicky nejúspěšnější hororové franšízy slibuje mrazivý příběh, který začíná bojem o duši malého chlapce a pokračuje hrůzami, jaké si nikdo nedokázal ani představit. Snímek vychází ze skutečných událostí, ke kterým došlo roku 1981, kdy mladý Arne Johnson zabil svého bytného a ze svého činu obvinil nadpřirozené mocnosti.

Scénář k filmu napsal David Leslie Johnson-McGoldrick (Orphan, V zajetí démonů 2) podle námětu, který dal dohromady s Jamesem Wanem. Role manželů Warrenových si zopakovali Vera Farmiga a Patrick Wilson. Vedle nich si zahráli Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Eugenie Bondurant, Julian Hilliard nebo Sterling Jerins.

Premiéra V zajetí démonů 3 je naplánována na 3. června, kdy snímek dorazí do českých kin. Do amerických kin bude nové pokračování miliardové série uvedeno jen o den později, kdy vyjde zároveň online na streamu služby HBO Max.