KRVAVĚ RUDÉ NEBE: Novinka od Netflixu slibuje čerstvou transfůzi upírským filmům

Upíři míří do oblak se vzdušným thrillerem plným krvavé monster řeže

Aby ochránila syna, odhalí své temné tajemství. Letos v létě se nebe zbarví do ruda. Deset tisíc kilometrů nad zemí se totiž rozpoutá divoká upíří akce, když skupinka teroristů unese nesprávné letadlo. Po hadech, zombících a démonech tak vzdušný prostor ovládnou vampýři s německým hororem KRVAVĚ RUDÉ NEBE (v originále Blood Red Sky), který se natáčel v České republice. Plnokrevný trailer ukazuje, jak by asi vypadala Smrtonosná past 2, kdyby John McCLane byl nemrtvým krvesajem.

Nadja a její desetiletý syn cestují nočním letem z Německa do New Yorku, ale nad letadlem násilím převezme kontrolu skupina teroristů a vyhrožuje, že zabije cestující. Nadja tak nečekaně čelí neřešitelné otázce – má vypustit monstrum, které v sobě před synem už roky ukrývá, aby ho zachránila?

Akční horor kombinující vzdušný thriller s krvavou monster řeží rozhodně vyhlíží jako vítaná transfůze upírskému žánru. Snímek pro Netflix natočil německý filmař Peter Thorwarth (Den blbec, Náš vůdce) a streamer ho uvede v rámci svého nového programu počítajícího s vydáním minimálně jednoho původního filmu týdně. V hlavních rolích se představí Peri Baumeister (Poslední království), Dominic Purcell (Útěk z vězení, Blade: Trinity), Graham McTavish (Rambo: Do pekla a zpět, Hobit) nebo Roland Møller (Rytíři spravedlnosti).

Krvavě rudé nebe přistane na Netflix už 23. července.