NOPE: Jordan Peele představuje svoji hororovou novinku prvním plakátem

Yep, režisér novodobých hitů Uteč a My chystá další mysteriózní horor

Nový teror od autora oscarového hororu Uteč se blíží. Tajemný projekt režiséra a scénáristy Jordana Peelea konečně dostal název. Oceňovaný tvůrce ho po vzoru svým předešlých snímků odhalil prostřednictvím filmového plakátu. Jeho hororová novinka se jmenuje NOPE (Ne) a do kin se dostane 22. července 2022. Příběh se zatím drží v naprosté tajnosti, víme jen tolik, že by mělo jít o režisérův nejstrašidelnější film.

Působivý plakát, který zachycuje zlověstný mrak směřující k malému horskému městečku, v sobě spojuje atmosféru dobrodružných Amblinovek říznutých fantaskností The Twilight Zone a nese příslib další znepokojivé vize jednoho z nejtalentovanějších žánrových tvůrců současnosti. Hlavní role se ujal Daniel Kaluuya, pro kterého jde po Uteč o druhou spolupráci s režisérem. Sekundovat mu budou Keke Palmer (Scream Queens, seriálový Vřískot) a Steven Yeun (Živí mrtví). Ve vedlejších rolích se objeví Michael Wincott (Vrána), Barbie Ferreira (Euforie) nebo Brandon Perea (OA).  

Peele si k filmu sám napsal scénář a zároveň se ujal produkce prostřednictví vlastní společnosti Monkeypaw Productions. S největší pravděpodobností se tak můžeme těšit na další provokativní příběh spojující říznou satiru s mysteriózním hororem.