NA CO KOUKAT O VÍKENDU

Novinky na českém streamu

Jeden z nejkontroverznějších vrahů moderní česko-slovenské kriminalistiky, dobrodružná monster řežba s ikonickým opičákem a vraždící sváteční skřítci ze severského folkloru. Streamovací služby ani tentokrát nezapomněly na příznivce temných žánrů a připravily slušnou televizní nabídku. Na co můžeme koukat o víkendu?


PŘÍPAD ROUBAL (2021)

TV Nova spustila původní tvorbu své streamovací platformy Voyo a jako první projekt si vybrala historickou true crime minisérii inspirovanou skutečným případem nejznámějšího česko-slovenského sériového vraha. Tím je nechvalně proslulý Ivan Roubal, kterého v ambiciózním pořadu sledujícím zákulisí celé kauzy ztvárnil Hynek Čermák. První díl třídílného seriálu si můžete pustit exkluzivně na VOYO.


KONG: OSTROV LEBEK (2017)

Nesourodý tým badatelů, vojáků a dobrodruhů prozkoumává tajemný a nebezpečný ostrov kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Netuší, že vstupují na území bájného lidoopa. Režisér Jordan Vogt-Roberts spojil estetiku západního King Konga s tou východní a natočil přímočarou dobrodružnou jízdu, která rázně rozkopla dvířka sdíleného vesmíru MonsterVerse dokořán. Druhý zářez do americké godzillovy ságy najdete od soboty 27. listopadu online na HBO GO.


NEBEZPEČNÍ SKŘÍTKOVÉ (2021)

Čtyřčlenná rodina si chce užít vánoční svátky na odlehlém ostrově. Starodávná hrozba, která nedá místním spát, ale změní jejich pobyt v noční můru. Netflix letos přípravu nepodcenil a ve sváteční čas nás vezme do Dánska s vánoční žánrovkou plnou skřítků. Tohle nebudou zjevně ta roztomilá stvoření ze severního pólu, ale pekelně mstivé bestie! Šestidílná severská série vychází na první adventní neděli na Netflixu.