Mrkni jednou pro ne, dvakrát pro ano. BLINK přinese noční můru z nemocničního lůžka

Hororový kraťas z dílny Sony Pictures Entertainment bude exkluzivně k vidění na YouTube

Hrdinka Mary se po ošklivé nehodě probudí ve zcela paralyzovaném stavu na nemocničním lůžku. Končetinami nedokáže hýbat, a tak komunikuje po domluvě s lékařkou výhradně pohybem očních víček. Uvězněná ve vlastním těle zjistí přítomnost temné síly, která se jí pokouší zabít a před níž se zdravotnický personál snaží varovat oním mrkáním.

Krátkometrážní snímek BLINK režíroval Spenser Cohen, jenž se podepsal jako spoluautor scénáře u sci-fi počinů Extinction o mimozemské apokalypse a Moonfall pojednávající o vychýlení Měsíce neznámou silou, který před pár týdny vstoupil i do tuzemských kin. Scénář vytvořil společně s Annou Halberg.

Mezi obsazenými figuruje Alicia Coppola (nejde o příbuznou režiséra trilogie Kmotr, pouze o jeho jmenovkyni), Scot Nery a také Sophie Thatcher, která se v příštím roce objeví v ústřední úloze adaptace povídky The Boogeyman z pera Stephena Kinga.

Po premiéře na austinském filmovém a hudebním festivalu South by Southwest zamíří Blink mimořádně na platformu YouTube, a to v pondělí 14. března. Snímek navíc odstartuje sérii hororových kraťasů, kterou pod značkou Scream Gems připravuje produkční společnost Screen Gems fungující pod konglomerátem Sony Pictures Entertainment. Podívejte se na trailer.