BOJÍTE SE TMY dostane třetí řadu. Půlnoční spolek se tentokrát sejde na ostrově duchů

Úspěšný restart kultovní kanadské série plné hrůzostrašných příběhů pro děti a mládež bude pokračovat v exotických kulisách

Bojíte se tmy? Pak se máte na co těšit, protože kanál Nickelodeon chystá další pokračování úspěšného rebootu strašidelné mládežnické série z 90. let. Populární televizní klub Půlnočního spolku se znovu sejde, aby spolu s novými členy sdílel nové hrůzostrašné historky nad táborovým ohněm. V pořadí už třetí série restartovaného hitu Bojíte se tmy? nese podtitul Ghost Island a na obrazovky dorazí ve druhé polovině roku.

Kratičká oficiální synopse uvádí, že další řada bude sledovat pětici výletníků na „zábavné“ dovolené uprostřed ostrovního letoviska. Co přesně je tam čeká, si zatím tvůrci nechávají pro sebe, jisté je jenom to, že jejich dovolenkové aktivity rychle naberou přízračného charakteru.

Nováčky Půlnočního klubu si tentokrát zahrají Telci Huynh, Conor Sherry, Luca Padovan, Dior Goodjohn nebo Chance Hurstfield a obsazení doplní Julian Curtis v roli tajemného manažera resortu Stanleyho Cranea. Scénáře k jednotlivým epizodám opět napsal producent a showrunner JT Billings, za kameru se pak vrátil Dean Israelite, režisér filmového remaku Power Rangers, který stál i za minulou sezónou nazvanou Curse of the Shadows.

Produkce Ghost Island momentálně probíhá v Dominikánské republice, což znamená, že by seriál mohl stihnout říjnovou premiéru a dorazit právě včas na halloweenskou sezónu. Do programu českého Nickelodeonu by se pak nová řada měla dostat jen krátce poté. Pokud jste s restartem téhle kanadské kultovky ještě nezačali, určitě to do té doby neváhejte dohnat. Poctivě na něj dohlížejí autoři originálu a kvalita celého projektu je jenom na vzestupu.