ARE YOU AFRAID OF THE DARK?: Povedený reboot láká na druhou řadu

Bojíte se tmy? Možná byste měli!

Stanice Nickelodeon pumpuje novou krev do milované mládežnické série Bojíte se tmy?. Další generace Půlnočního spolku se sešla, aby si vyprávěla strašidelné historky u táborového ohně. Povedený reboot kanadské klasiky pro nebojácné děti ARE YOU AFRAID OF THE DARK? přichází s druhou sérií, která přináší nový příběh, nové hrdiny i nové hrůzy.

Druhá řada s podtitulem Curse of the Shadows se přesune do malého přímořského městečka sužovaného temným prokletím. Parta odvážných místních dětí se pokusí zastavit démonický přízrak známý jako Shadowman.

Pokračování rebootu ikonické série vytvořil showrunner a scénárista JT Billings. Za kameru tentokrát usedl režisér Jeff Wadlow (Kick-Ass 2, Vadí nevadí) a na celý projekt dohlíželi výkonní producenti a autoři původního seriálu, D.J. MacHale a Ned Kandel. Nové členy Půlnočního spolku si zahráli Beatrice Kitsos (Dětská hra, iZombie), Bryce Gheisar, Arjun Athalye, Malia Baker, Dominic Mariche a Parker Queenan. Shadowmana ztvárnil kaskadér a představitel televizních monster Kyle Strauts. Oproti předešlé sezóně bude mít nová řada dvojnásobný počet dílů, celkem tedy šest částí po 45 minutách.

Premiéra pilotní epizody Are You Afraid of the Dark?: Curse of the Shadows je naplánována na 12. února. Seriál odvysílá stanice Nickelodeon, která působí i v Česku. Tuzemská premiéra by tak na sebe nemusela nechat dlouho čekat.