Fantasy Island se připomíná s novým trailerem


Blumhouse se vrací na luxusní resort uprostřed Pacifiku, kde záhadný pan Roarke plní sny svých hostů. Samozřejmě za podmínky, že nikdo z nich už neodejde.

Kultovní mystery seriál Fantasy Island se vysílal na stanici ABC v letech 1977 – 1984. Ve dvou filmech a více než sto padesáti epizodách se objevilo spoustu známých tváří, včetně Leslieho Nielsena, Adrienne Barbeau, Sida Haiga nebo Janet Leigh. Za celým projektem stál scénárista Gene Levitt s producenty Aaronem Spellingem a Leonardem Goldbergem.

Roku 1998 se seriál pokusil oživit režisér filmové Addamsovy rodiny, Barry Sonnenfeld. Třináctidílný remake s Malcolmem McDowellem sice kladl větší důraz na nadpřirozené prvky, nepřekročil ale hranice fantasy žánru. To Jason Blum hodlá vstoupit do temnějších vod. Jeho FANTASY ISLAND mění fantazie v divoké noční můry a transformuje mysteriózní klasiku na čistokrevný horor.

Novou verzi natočil stejný tvůrčí tým jako loňské Vadí, nevadí. Režie se ujal Jeff Wadlow, který společně s Chrisem Roachem a Jillian Jacobs napsal i scénář. V roli tajemného pana Roarka se představí Michael Peña a do jeho rezortu zavítá Maggie Q, Lucy Hale, Kim Coates nebo Michael Rooker.

Fantasy Island je chytře naplánovaný na valentýnský víkend, takže o tržby nebude nouze. Vyrazit na něj můžete už 13. února.

Podívejte se na finální trailer.