LOVE AND MONSTERS: Dylan O’Brien a Michael Rooker čelí zábavné monsterkalypse


Občas za problémy v lásce můžou i gigantické příšery. Zamilovaný Dylan O’Brien (trilogie Labyrint) se snaží za pomoci Michaela Rookera (Henry: Portrét masového vraha) najít svoji vyvolenou v zábavně vyhlížejícím monster bijáku LOVE AND MONSTERS.

Před sedmi lety planetu zachvátila monsterkalypsa, která připravila mladého Joela o všechno. Vzala mu rodinu a odtrhla ho od dívky svých snů. Aby ji znovu našel, opouští bezpečí podzemního bunkru a vydává se na dalekou pouť napříč příšerami prolezlou krajinou.

Režisér Michael Matthews spojil síly se scénáristou Brianem Duffieldem, autorem povedených béček Chůva na zabití a Pod vodou, aby společně upravili premisu jeho krátkometrážního snímku Apokalypsa tady a teď do celovečerní stopáže. První upoutávka pak slibuje nadmíru zábavnou coming of age story zasazenou doprostřed postapokalyptického světa, kde se situační humor střídá s divokou monster akcí. Za filmem navíc stojí producenti Stranger Things, Shawn Levy a Dan Cohen, kteří o příšerách vědí své. A pak že romantika a monstra nejdou dohromady.

Love and Monsters mělo původně jít do kin už letos v březnu, kvůli pandemii koronaviru ale Paramount odsunul plánovanou premiéru až na příští rok. Nakonec celou situaci přehodnotil a po vzoru ostatních studií zvolil cestu digitální distribuce. Milostná monster řež tak dorazí na VOD služby už 16. října. A pokud bude mít úspěch, tvůrci by z ní rádi udělali rovnou celou franšízu.