Řekněte třikrát 4K, na UHD discích právě vychází BEETLEJUICE

Krystalicky čistá morbidnost

Nejslavnější bio-exorcista se vrací v oprášeném kabátě. Duchařská klasika režiséra Tima Burtona se nedávno dočkala zbrusu nového naskenování archivních negativů a její 4K přepis konečně pořídíte i u nás. Okouzlující záhrobní svět démona BEETLEJUICE dneska vychází na UHD discích.

Co zbývá zesnulému manželskému páru, když se do jejich obrovského domu v Nové Anglii nastěhují živí lidé a ke všemu ještě moderní Newyorčané? Jedinou možností je najmout démona na volné noze, který všechno živé rychle vymítí.

Osobitá hororová komedie z roku 1988 plná neotřelých nápadů a jedinečných kreací Michaela Keatona vychází na samostatném Ultra HD disku. Oproti zahraničním edicím je ta tuzemská bohužel ochuzena o standardní Blu-ray, který sice neobsahuje nově remasterovanou verzi filmu, nicméně nabízí alespoň nějaký ten bonusový materiál v podobě traileru, tří epizod animovaného seriálu a izolované stopy s filmovou hudbou.

České vydání obsahuje kompletní českou podporu s dabingem v Dolby Digital 2.0. Původní znění je dostupné v Dolby Atmos. Předností disku je samozřejmě nativní 4K, které vedle nárůstu drobnokresby obrazu dává vyniknout především morbidním kulisám nebo venkovním scenériím. Rozšíření barevného a jasového prostoru pak tuhle Burtonovu záhrobní taškařici představuje ve zcela novém světle. Jinými slovy, remasterovaný Beetlejuice vypadá tak dobře, že jsme ochotni odpustit i onu absentující bonusovou výbavu.