Koronavirus zmutoval, přicházejí Corona Zombies!


Zatímco většina filmových studií musela z důvodu koronavirové pandemie zastavit veškerou produkci a začít sčítat škody, pár filmařů se rozhodlo využít situace a obrátit ji ve svůj prospěch. Překvapivě to nebylo Asylum ani SyFy, kdo zareagoval jako první, ale studio Full Moon Features, které se proslavilo svým loutkovým fetišem a kultovní sérií Puppet Master. Takže si umyjte ruce, natáhněte roušky, nasyslete toaleťáky a zamkněte dveře, protože CORONA ZOMBIES jsou tu!

Jak studio uvedlo v rozhovoru pro server Arrow In the Head, „Full Moon se vždycky řídil filozofií, že legrace je nejlepší lék na těžkosti dnešního světa. Na paniku okolo pandemie proto reagujeme svým vlastním ujetým, krvavým, satirickým a nevybíravým způsobem, jakým jsou Corona Zombies.“ A podle oficiální synopse nás čeká vskutku aktuální a kousavá vize globální epidemie. Vláda totiž zaspala, boháčů hledí jenom na akcie a všude došel toaletní papír. Oběti zákeřného viru zatím vstávají z mrtvých a mění se v nakažlivé lidožravé zombie.

Kdo ví, možná je právě tento laciný brak plný nevkusného humoru tím, co v téhle nejisté době potřebujeme ze všeho nejvíc. Tady je první trailer.

Nákaza Corona Zombies propukne 10. dubna exkluzivně na VOD platformě Full Moon Features a následně se rozšíří na další streamovací služby.