SLADKÝ DOMOVE!: Jižní Korea vyhlašuje stav nouze v traileru plném bizarních monster

Zemři jako člověk nebo žij jako monstrum

Obyvatelé činžovního domu bojují o přežití, zatímco se zbytek populace mění v krvelačné příšery. Netflix uvede seriálovou adaptaci populárního jihokorejského web komiksu SLADKÝ DOMOVE!. Trailer slibuje divokou řež plnou bizarních monster, která dorazí ještě před koncem roku.

Rozhodl se zemřít a svět s ním souhlasil. Středoškolák Cha Hyun-Soo přijde během tragické události o celou svou rodinu a je nucen se přestěhovat do starého bytového komplexu. Krátce nato svět zachvátí podivný fenomén. Lidé se začínají měnit v hrůzná monstra, která odrážejí jejich vnitřní touhy. Osiřelý teenager a jeho sousedi z vedlejšího bytu se pouštějí do krvavého boje o život a zoufale se přitom snaží zůstat lidmi.

Desetidílná série z Jižní Koreje je adaptací webového manhwa komiksu Sweet Home z roku 2018. Pro Netflix ji natočil Lee Eung-Bok, autor populárních korejských seriálů Goblin a Descendants of the Sun. V hlavních rolích se objeví Song Kang, Lee Jin-Wook, Lee Si-Young, Lee Do-Hyun a Seo Yi-Gyeong.

Kompletní první řada kuriózní monster pandemie Sladký domove! vychází 18. prosince na Netflixu. Do té doby si může ukrátit čekání u původního komiksu, který najdete zdarma na online platformě Webtoon.