SERVANT: Mrazivý trailer druhé řady slibuje ještě temnější podívanou

Co doopravdy víme o Leanne Graysonové?

Každý dostane, co si zaslouží. A Leanne Graysonová bude u toho. Precizně vystavěný psycho-thriller SERVANT z produkce M. Night Shyamalana se vrací s druhou řadou. Ta dorazí na obrazovky Apple TV+ v lednu příštího roku a podle nového traileru se dočkáme ještě temnější podívané než minule. Seriál byl navíc rovnou obnoven pro třetí sezónu.

Mrazivý projekt z pera Tonyho Basgallopa (24 hodin: Dnes neumírej) sleduje filadelfský pár, který drží smutek poté, co je potkala nevýslovná ztráta. Každý se s ní vyrovnává po svém a v jejich manželství brzy vznikne obrovský rozkol. Aby si dali život do pořádku, najmou si mladou chůvu. Tím se ale věci obrátí ještě k horšímu. 

Servant patří mezi ty vůbec nejmrazivější projekty minulého roku. Pro jeho tísnivou atmosféru a krajně zneklidňující kameru Mikea Gioulakise (Neutečeš, My) ho velebí nejenom diváci a kritici, ale i přední hororoví tvůrci. Nová řada se dočká celkem deseti epizod, které navážou bezprostředně na rozpačité finále předešlé sezóny a ke všemu tentokrát naberou nadpřirozený ráz. Do hlavních rolí se vrací Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free a Rupert Grint.

Premiéra druhé řady je naplánována na 15. ledna 2021. Pokud jste ještě nezačali sledovat, je nejvyšší čas to dohnat.