PARANORMAL ACTIVITY čeká restart, natočí ho režisér podmořského hororu Pod vodou

Oren Peli a Jason Blum rebootují slavnou sérii za pomoci hvězdného tvůrčího týmu

Jedna z nejvýdělečnějších hororových značek se vrací. Série PARANORMAL ACTIVITY se dočká filmového rebootu. V pořadí sedmý film napíše Christopher Landon, autor hitovek Všechno nejhorší a Slečna bestie. Za kameru usedne tvůrce mysteriózního sci-fi thrilleru Signál z neznáma a zábavného podmořského survivalu Pod vodou, William Eubank. Se zprávou přišel server The Hollywood Reporter.

Vznik snímku zaštítí sám duchovní otec paranormální série, Oren Peli. Ten bude produkovat spolu s osvědčeným týmem veteránů z Blumhouse a Paramount Pictures, producentem Jasonem Blumem a výkonným producentem Stevenem Schneiderem. Žádným nováčkem není ani Landon, který napsal scénáře pro druhý, třetí i čtvrtý díl a pátou část s podtitulem Prokletí dokonce i režíroval.

Veškeré podrobnosti ohledně zápletky nového filmu se drží v tajnosti, nicméně zasvěcené zdroje ho popisují jako „překvapivou předělávku“ celé franšízy. Dost možná se tak dočkáme zbrusu nového příběhu, který se obejde bez Katie Featherstonové a démonického Tobyho. Jisté je jenom to, že reboot bude pokračovat v zajetém formátu found footage.

Premiéra sedmého Paranormal Activity je naplánována na 4. března 2022.