PŘÍLEŽITOSTNÍ DETEKTIVOVÉ Z BAKER STREET: Nadpřirozená Holmesovina od Netflixu

Seznamte se s dětskými vyšetřovateli ve službách Sherlocka Holmese

Londýn zachvátila temnota a zastavit ji můžou jedině děti z Baker Street. Netflix se pouští do dalšího projektu z rozsáhlého univerza Sherlocka Holmese. Jen místo sestry tentokrát do akce povolal sirotky z ulice, kteří vedle slavného detektiva vyšetřují nadpřirozené případy. PŘÍLEŽITOSTNÍ DETEKTIVOVÉ Z BAKER STREET budou řešit démonické vraždy za časů viktoriánské Anglie.

Temná série plná záhad a nadpřirozena bude mít celkem osm dílů a zaměří se na problematickou skupinu dospívajících podivínů z ulice. Ti se na popud Dr. Watsona a jeho nedosažitelného partnera Sherlocka Holmese snaží vyřešit zločiny, které nejsou z našeho světa.

Tahle divize mládežnických vyšetřovatelů vychází z příběhů Arthura Conana Doyla. Svou inspiraci našla v postavách chlapců bez domova, kteří pod vedením sirotka Wigginse nejednou pracovali ve službách slavného detektiva. Seriál vytvořil Tom Bidwell, autor povedeného BBC remaku animované fantasy klasiky Daleká cesta za domovem, a režie se ujal britský televizní veterán Joss Agnew. V hlavních rolích se představí Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, Mckell David a Harrison Osterfield. Sherlocka Holmese si zahraje Henry Lloyd-Hughes a Johna Watsona ztvární Royce Pierreson.

Příležitostní detektivové z Baker Street vycházejí na Netflixu už 26. března.