GvK: Dvojice spotů přináší nové záběry kolosálního duelu a první pohled do Dutozemě


Reklamní kampaň ultimátní monster mlátičky GODZILLA VS. KONG je v plném proudu a chrlí jednu strhující upoutávku za druhou.

Odhalení Mechagodzilla je sice pořád v nedohlednu, dvojice posledních televizních spotů to ale vynahrazuje desítkami zbrusu nových záběrů z velkolepého střetu filmových velikánů. Ty ukazují nejenom „mluvícího“ Konga a další dechberoucí střípky z bitevní vřavy uprostřed neonových ulic, ale taky první pohled do samotného nitra Dutozemě nebo efektní výjev obou šampionů tváří v tvář. Do uvedení čtvrtého pokračování MonsterVerse zbývá pouhý měsíc, to čekání je ale pořád nekonečné.

Moderní duel dávných rivalů natočil Adam Wingard (You’re Next, Blair Witch: 20 let poté). Scénář k filmu napsali Eric Pearson a Max Borenstein podle námětu Zacha Shieldse a Michaela Doughertyho, autora Godzilly II Krále monster. V hlavních rolích se představí navrátilci z předešlého filmu Millie Bobby Brown, Kyle Chandler nebo Ziyi Zhang. Nové tváře zastoupí Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Eiza Gonzalez, Demian Bichir, Brian Tyree Henry a Shun Oguri.

Česká a slovenská premiéra kolosálního střetu obou titánů by měla proběhnout 25. března. Samozřejmě za předpokladu, že to současná covidová situace dovolí. Do amerických kin Godzilla vs. Kong dorazí 31. března, kdy vyjde simultánně také na streamu služby HBO Max.

Obě televizní upoutávky najdete ve videu dole společně s epickým plakátem pro asijský trh, který zobrazuje megalomanskou bitku pod vodou.