MORTAL KOMBAT: HBO Max vypustilo prvních 7 minut krvavé mlátičky

Pusťte si první střet Scorpiona se Sub-Zerem

Pokud ještě nejste dostatečně nalákaní na filmový reboot MORTAL KOMBAT, pusťte si brutální střet dvou ikonických postav videoherní série. HBO Max před páteční premiérou vypustilo prvních 7 minut z netrpělivě očekávané mlátičky, které odhalují počátek dávné nenávisti japonského válečníka Hanza Hashasiho vůči čínskému zabijákovi Bi-Hanovi. Obě postavy později vejdou ve známost jako Scorpion a Sub-Zero. Z úvodní scény doslova číší energie i charisma Hiroyukiho Sanady a Joea Taslima. Zveřejněný klip jasně dokazuje, že tvůrci ve svých slibech nepřeháněli. Nová adaptace bude ultra krvavá podívaná plná herních odkazů, která zůstává věrná svojí předloze.

Restart slavné značky natočil jako svůj celovečerní debut režisér Simon McQuoida. Scénář k němu napsal Greg Russo, který momentálně připravuje filmový restart Resident Evil, a Dave Callaham, autor druhého Zombielandu. Snímek vznikl za finanční podpory australské federace a jde o vůbec nejdražší film natočený v Jižní Austrálii. Z pozice producenta na jeho realizaci dohlížel hororový hitmaker James Wan. V hlavních rolích se kromě zmiňovaného Sanady s Taslimem objeví Jessica McNamee, Tadanobu Asano, Josh Lawson, Mehcad Brooks, Ludi Lin nebo Chin Han.

Mortal Kombat vychází 23. dubna simultánně v amerických kinech a na streamu. Slovenská premiéra je naplánována na 29. dubna. Zato v Česku to podle aktuální situace vypadá, že slavná mlátička mine kina úplně a vyjde rovnou na Blu-ray a UHD nosičích. Ty dorazí do prodeje 14. července.