Chris Pratt likviduje emzáky v mimozemské akci THE TOMORROW WAR

Lidstvo stojí na prahu vyhubení v první upoutávce velkolepého sci-fi thrilleru

Hvězda Jurského světa cestuje do budoucnosti, aby narukovala do války proti mimozemským vetřelcům. Streamovací služba obchodního giganta Amazon vypustila první plnohodnotný trailer letního sci-fi blockbusteru THE TOMORROW WAR, který láká na zvučné obsazení, naddimenzovanou akci a masivní mimozemskou destrukci.

Celý svět je zaskočen příchodem cestovatelů z roku 2051, kteří přišli s naléhavou zprávou. Za třicet let se rozpoutá globální válka proti smrtícím návštěvníkům z vesmíru a lidstvo prohraje. Jedinou nadějí na záchranu je transport vojáků a civilistů z přítomnosti do budoucnosti, aby se mohli přidat k tamnímu odboji. Jedním z rekrutů je i středoškolský učitel Dan Forester, který je odhodlaný zachránit svět pro svou malou dcerku. V zoufalé snaze přepsat osud planety, spojí síly s geniální vědkyní a jejím odcizeným otcem.

Akční thriller natočil režisér superhrdinských kostek LEGO Batman film, Chris McKay, podle scénáře Zacha Deana (Chladnokrevný, 24 hodin života). Snímek vznikl ve spolupráci studií Paramount Pictures a Skydance Media a původně měl být nasazen do kin už v průběhu loňského roku. Pandemie koronaviru nakonec obě společnosti přiměla přehodnotit situaci a pustit film rovnou na stream. Místo předpokládaného uvedení na Paramount+ ho ale koupilo Prime Video fungující pod řetězcem Amazon. Streamingová služba za něj údajně zaplatila 200 milionů dolarů. V hlavních rolích téhle mimozemské akvizice se představí Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge a Sam Richardson. Produkčně The Tomorrow War zaštítili David S. Goyer, Dana Goldberg, David Ellison a Don Granger. Chapadlovité vetřelce vytvořil maskér Ken Barthelmey, který stál například za původními monstry Godzilly II a Godzilly vs. Konga.

Poslední bitva proti invazi z vesmíru propukne ve velmi blízké budoucnosti, a to konkrétně už 2. července.