VYCHOVÁNI VLKY: Na HBO GO vyšly první tři epizody ambiciózního sci-fi


Byla to víra v nadpřirozeno, co zničila Zemi. Proto se androidi rozhodli vést budoucí generace k ateismu. I kdyby to znamenalo krvavý konflikt s lidmi. Výpravnou sci-fi sérii VYCHOVÁNI VLKY od Ridleyho Scotta najdete ode dneška na HBO GO.

Postapokalyptický seriál se odehrává na tajemné panenské planetě v rané fázi kolonizace, kde jsou dva androidi pověřeni výchovou lidských dětí. Soudržnost rozrůstající se kolonii ale brzy začnou ohrožovat náboženské rozdíly.

Autorem ambiciózního projektu je scénárista Aaron Guzikowski, který je podepsaný pod mrazivou kriminálkou Zmizení. Už z prvních upoutávek je patrný Scottův nezaměnitelný rukopis, který láká na zneklidňující atmosféru neznámého světa. Žánrový veterán vedle produkce natočil také první dvě epizody. Následně předal režisérské otěže svému synovi Lukovi Scottovi (Morgan). Hlavních rolí se ujali Amanda Collin (Vzkaz v láhvi), Abubakar Salim (Městečko Fortitude) a Travis Fimmel, který se proslavil jako Ragnar Lodbrok v seriálu Vikingové.

První tři epizody z plánovaných deseti jsou od dnešního dne dostupné online na HBO GO. Další dva díly vycházejí následující pátek.