NA CO KOUKAT O VÍKENDU

Novinky na českém streamu

Netflix opět naděluje všem fanouškům temných žánrů a hned z kraje víkendu ve světové premiéře uvádí trojici netrpělivě očekávaných titulů. Ty by měly rozvířit vody upírských filmů, rozkopnout mytologická vrátka jihokorejské zombie franšízy a vdechnout nový život legendární vesmírné fantasy sáze.


KRVAVĚ RUDÉ NEBE (2021)

Noční let, skupina teroristů a únos letadla. Začíná to jako klasický akční film. Jenže John McCLane je v nedohlednu a jediný, kdo se ozbrojeným únoscům může postavit, je zoufalá matka ukrývající v sobě krvelačné monstrum. Po hadech, zombících a démonech tak oblaka ovládnou upíři s německým hororem natočeným v České republice. Sledujte vzdušný thriller Krvavě rudé nebe online na Netflixu.


KRÁLOVSTVÍ ZOMBIE: ASHIN ZE SEVERU (2021)

Historická zombie řež z Jižní Koreje se vrací se speciální celovečerní epizodou. Filmový spin-off seriálového hitu Království zombie představí origin pomstychtivé dědičky džürčenské vesnice, která objeví tajemnou rostlinu křísící mrtvé. Byla to snad právě ona, kdo spustil nemrtvou epidemii sužující celé korejské království? To se dozvíme na Netflixu.


VLÁDCI VESMÍRU: ODHALENÍ (2021)

https://youtu.be/D5wc2qEZvWw

Válka o Eternii začíná nanovo a tentokrát to může být poslední bitva mezi He-Manem a Skeletorem. Výpravný seriál od showrunnera Kevina Smithe navazuje na kultovní seriál 80. let a hodlá světu znovu přinést moc Grayskullu. Opraště všechny staré figurky od Mattela, tohle dost možná bude comeback roku. Vládci vesmíru startují na Netflixu.