STRANGER THINGS se vrátí v roce 2022!

Je to oficiální, na čtvrtou řadu televizního hitu si budeme muset počkat do příštího roku

Netflix posílá zdravici z Upside Down a slibuje epický návrat STRANGER THINGS pro příští rok. Oznamuje to kratičká ukázka, která kombinuje momenty předešlých sezón se záběry z připravované čtvrté řady televizního fenoménu. Odsunutí premiéry na rok 2022 není žádným překvapením, vzhledem ke skutečnosti, že covidem-19 opožděné natáčení stále probíhá. Producent a příležitostný režisér seriálu Shawn Levy pak přislíbil, že přesné datum uvedení bude odhaleno v následujících týdnech.

Půlminutové video doprovázející oznámení odhaluje první pohled na dospívající hawkinskou omladinu, která společně čelí dalším hrůzám z alternativních dimenzí. Oba bratři Byersovi absentují, zatímco se Eleven potýká s muži v černém a Hopper se na zasněžené Kamčatce ohání plamenometem. Že bychom se dočkali nějaké reflexe Carpenterovy Věci?

Podle toho, co zatím víme, se Stranger Things 4 budou vůbec poprvé odehrávat mimo Hawkins. Většina hrdinů se totiž rozuteče vstříc novým dobrodružstvím za hranice ikonického maloměsta. Dohromady je svede až dávná hrozba, která by měla spojit všechny dosavadní události. Podle tvůrčího dua, bratrů Matta a Rosse Dufferových, nás čeká ta největší a nejděsivější kapitola vůbec.

Dosavadní osazenstvo doplní nové tváře v podání Amybeth McNulty, Mylese Truitta, Reginy Ting Chen a Grace Van Dien. Jednu z vedlejších postav si navíc zahraje sám představitel Freddyho Kruegera, Robert Englund. Očekávání jsou obrovská, tak snad jim nová řada dokáže dostát.