HALLOWEEN ZABÍJÍ: Finální trailer brutálního pokračování slibuje hororový duel roku

Halloween zabíjí a zabíjí a zabíjí

Michael Myers přežil ohnivou past a pokračuje ve své vražedné cestě do rodného domu. Jenže tentokrát jsou na něj připraveni. Netrpělivě očekávané pokračování filmového restartu slavné série se připomíná s finálním trailerem, u kterého fanoušci budou skákat nadšením. Dvouminutová ukázka je plná známých tváří i nesčetných odkazů na původní ságu a slibuje opravdu brutální podívanou, která vynahradí ty dlouhé roky čekání. HALLOWEEN ZABÍJÍ dorazí do kin přesně za měsíc!

Laurie Strode tak dlouho prchala před tichým vraždícím monstrem, až se rozhodla změnit taktiku. Přestala utíkat a začala bojovat. Nalákala svou nemesis do dokonalé pasti, jenže i ta selhala. Když se k ní dostane zpráva o tom, že Michael Myers unikl, je Laurie přesvědčená, že ho navzdory svým zraněním dokáže porazit znovu. Jen bude potřebovat pomoc. Bude nutné přesvědčit celé město, aby se svého přízraku přestali bát a skoncovali s ním jednou provždy.

A fronta na odplatu bude zatraceně dlouhá. Za vracející se Jamie Lee Curtis, Judy Greer a Andi Matichak se postaví nejenom dospělý Tommy Doyle v podání Anthonyho Michaela Halla, ale také veteráni z původního filmu. Lov na Myerse si nenechá ujít Charles Cyphers coby šerif Brackett, ruku k dílu přiloží i Kyle Richards jako Lindsey Wallace a ikonickou scénu z Carpenterovy kultovní klasiky si v roli sestry Marion Chambers zopakuje Nancy Stephens. Chybět samozřejmě nebude ani Nick Castle jako nezastavitelný The Shape.

Premiéra přímého pokračování Halloween zabíjí je naplánována na 21. října. Finální kapitola filmového rebootu nazvaná příznačně Halloween Ends dorazí o rok později, a sice 13. října 2022.