CHUCKY to opět roztáčí ve vražedném traileru plném známých tváří

Zabijácká panenka míří na televizní obrazovky s hravým seriálem, který otevře dosud nevyřčenou kapitolu Chuckyho minulosti a svede dohromady spojence i nepřátele z celé filmové ságy!

Nejznámější filmová panenka se vrací ke kořenům. Po high tech remaku s Markem Hamillem míří Dětská hra na televizní obrazovky s vůbec první seriálovou verzí nazvanou CHUCKY, která naváže na původní filmovou sérii a nabídne svěží pohled na celou značku. Už první upoutávka této hračkářské vyvražďovačky na pokračování dokázala navnadit nejenom sezónní atmosférou a příznačně zábavnými mordy, ale předně citelným návratem k estetice prvních částí. V tomto ohledu pak jde nejnovější trailer, kterým domovská stanice SyFy připomíná blížící se premiéru, ještě dál. Fanouškovsky vděčná ukázka láká na doposud nevyřčenou kapitolu Chuckyho minulosti, která sjednocuje veškeré dosavadní linie dohromady a povolává zpět do akce bezmála všechny známé tváře z filmového kánonu. Takhle se rozšiřuje franšíza!

Tentokrát se obávaná retro hračka objeví na garážovém výprodeji jednoho amerického zapadákova. Netrvá dlouho a idylickým městečkem otřese série děsivých vražd, která odhalí pokrytectví i temná tajemství tamní komunity. Mezitím se ze všech stran začnou sjíždět spojenci i nepřátelé z celé ságy a pravda o skutečném viníkovi krvavých zločinů brzy vyjde najevo. Stejně jako Chuckyho dosud nevyřčený původ související s notoricky známým vrahem Charlesem Lee Rayem, jemuž se podařilo rozštěpit svou duši na několik částí. A ne všechny se ukryly do vraždící panenky.

Hlavní důvod, proč Chuckyho televizní zářez vyhlíží tak velkolepě, je, že nad seriálem měl plnou tvůrčí kontrolu sám duchovní otec celé značky, scénárista a režisér Don Manicini. Ten chtěl po podle něj zbytečném restartu vrátit Dětskou hru zpátky do zajetých kolejí a co nejvíc se přiblížit Chuckyho raným eskapádám. Spojil při tom síly s tvůrcem seriálové antologie Channel Zero a autorem netrpělivě očekávaného hororu Paroží, výkonným producentem Nickem Antoscou.

Nového majitele posedlé hračky si v celkem desetidílné sérii zahraje Zackary Arthur (Mamka a taťka), v roli mladého Lee Raye se objeví David Kohlsmith (Potomek) a jednu z vedlejších postav pak ztvární Devon Sawa (Nezvratný osud), který si v posledním roce užívá zasloužený žánrový comeback. Svůj hlas Chuckymu samo sebou opět propůjčil Brad Dourif. Chybět nebude ani jeho oddaná družka Tiffany, kterou si zopakuje Jennifer Tilly. Do svých rolí se dále vrací Fiona Dourif jako Nica Pierce, Alex Vincent coby Andy Barclay nebo Christine Elise jako Kyle.

Pilotní epizodu nazvanou Death By Misadventure natočil sám Mancini a stanice SyFy ji uvede už v úterý 12. října. Nové díly budou následovat každý další týden.