DNES V NOCI V LESE NIKDO NESPÍ 2: Vraždící mutanti se vracejí v prvním traileru krvavého pokračování

Zvrhlejší, krvavější a zmutovanější. Druhá část historicky prvního polského slasheru slibuje ještě grotesknější zábavu než její předchůdce

Mysleli jste, že o otylých mutantech z polského Podlesí už nikdy neuslyšíte? Omyl! Odvykací kemp možná skončil krvavými jatky, ten opravdový lesní masakr ale teprve přijde. Historicky první polský slasher si vysloužil řízné pokračování, které naváže tam, kde předešlý film skončil. A ani tentokrát nikdo spát nebude, protože na programu je mnohem víc mutantů a ještě větší krveprolití. Vyvražďovačka DNES V NOCI V LESE NIKDO NESPÍ 2 dorazí na Netflix už příští týden a tady je první trailer slibující minimálně stejnou zábavou, jakou jsme si užili s prvním dílem.

Podle oficiální synopse ženu, která jako jediná přežila brutální střet s lesními zabijáky, potká hrozný osud. Nejistý nováček v řadách policie tak musí překonat strach a zabránit dalšímu vraždění. Sami tvůrci o druhém dílu říkají, že převrátí klasická žánrová pravidla vzhůru nohama a nabídne zvrhlý, groteskní a řádně krvavý příběh o hledání lásky i objevování vlastního já uprostřed světa, který nás víc rozděluje, než spojuje.

Scénář napsala Mirella Zaradkiewicz spolu s Bartoszem M. Kowalskim, který se opět chopil i režie. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí se tentokrát octnou Zofia Wichlacz, Mateusz Więcławek, Andrzej Grabowski, Wojciech Mecwaldowski, Izabela Dąbrowska a Sebastian Stankiewicz. Roli minulé final girl Zosie si pak zopakuje Julia Wieniawa-Narkiewicz.

Krvavý nášup Dnes v noci v lese nikdo nespí 2 streamovací gigant uvede přesně rok po premiéře jedničky, a sice 27. října.