STARVE ACRE vezme diváky na anglický venkov, kde bují temná síla

Ve folk hororu s retro atmosférou se potká herecká dvojice ze Svaté Maud a Poslední noci v Soho

Matt Smith, který ztvárnil nelítostného manažera klubu v Poslední noci v Soho, a Morfydd Clark, jež si zahrála titulní fanatickou zdravotní sestru ve Svaté Maud, se objeví coby truchlící manželé v chystaném nadpřirozeném hororu STARVE ACRE na motivy stejnojmenného románu Andrewa Michaela Hurleyho.

Willoughbyovi touží po klidném životě, a tak se s pětiletým synem Ewanem v sedmdesátých letech odstěhují na vzdálenou venkovskou usedlost. Když jim však jediné dítě náhle a tragicky zemře, idylický obrázek se rozpadá a partneři se začnou vzájemně odcizovat.

Zatímco Richard, povoláním archeolog, se stále více noří do zkoumání lidového mýtu o mocném dubu nacházejícím se na jejich pozemku, zoufalá Juliette, věřící, že jejich potomek s nimi nadále žije v jiné formě, se uchyluje k místní komunitě okultistů zvané The Beacons, která rmoutící se matce slíbí, že jí zajistí kontakt se zemřelým. Ani jeden z nich ale nemá tušení, že si tím do domu vpustili zlověstnou pradávnou sílu.

Starve Acre se stane druhým celovečerním počinem režiséra a scenáristy Dana Kokotajla, který před pěti lety debutoval dramatem o jehovistické rodině Apostasy. Natáčení by mohlo začít už letos na jaře, další obsazení nebo datum možné distribuce zatím tvůrci neprozradili.