THE AVIARY: Malin Akerman a Lorenza Izzo bojují s divokými přeludy v halucinogenním thrilleru

Hvězda Strážců a někdejší manželka Eliho Rotha prchají před zvrhlou sektou, která přeprogramovala jejich mozky

Podařilo se jim prchnout ze spárů zvráceného kultu. Zvládnou uniknout i samy před sebou? Malin Akerman (Strážci, Poslední nás zachrání) a Lorenza Izzo (Nebezpečné pokušení, The Green Inferno) bojují s nelítostnými živly i svým vlastním vědomím v psycho thrilleru THE AVIARY. Filmová novinka ze žánrového katalogu studia Saban Films se představuje prvním trailerem, který láká na halucinogenní survival a zároveň pokládá provokativní otázku, jestli se dá utéct před někým, kdo žije ve vaší mysli.

Zlákané ideou naprosté svobody, Jillian a Blair se nechaly naverbovat do pouštního komplexu Voliéra. Jejich slíbená volnost se ale pod vedením zvrhlého Setha s tváří Chrise Messiny (Argo, Ďábel) brzy změní v děsivou klec a přiměje obě ženy k zoufalému úprku do pouště. Jenže čím víc se vzdalují, tím silněji si Seth pohrává s jejich vědomím, zatemňuje jim smysly a obrací je proti sobě samým.

Nezávislý fantasmagorický nervák je celovečerním debutem nadějného tvůrčího dua Chris Cullari a Jennifer Raite. Oba na sebe už dříve upozornili oceňovaným krátkometrážním hororem The Sleepover nebo sváteční web sérií 12 Deadly Days, kterou připravili pro Blumhouse a YouTube Red.

Premiéra The Aviary je naplánována na 29. dubna 2022, kdy bude titul nasazen do zámořských kin a zároveň vyjde digitálně na VOD.