Žhavte protonové kanóny, Krotitelé duchů jsou tu!

První trailer třetích Krotielů duchů

Všechno se děje z nějakého důvodu. Milovaná klasika se vrací s novou generací Spenglerových a skládá poctu Haroldu Ramisovi. Už z prvního traileru je znát, že trojka Krotitelů duchů je v dobrých rukách. Nic nepotěší víc, než vidět Ecto-1 zase řádit v ulicích!

KROTITELÉ DUCHŮ: ODKAZ (GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE) režiséra Jasona Reitmana jsou další kapitolou původního příběhu, která by měla nastartovat zbrusu novou frančízu. Film bude sledovat svobodnou matku (Carrie Coon) se dvěma dětmi, kterou okolnosti přinutí přestěhovat se do rodného města. Společně objevují tajemný odkaz, co po sobě zanechal její otec.

Scénář, který kompleteně ignoruje remake z roku 2016, napsal Reitman společně s Gilem Kenanem (V tom domě straší, Město Ember). Přestože se v první upoutávce nikdo z nich neobjevil, počítá se i s účastí původní party. Svůj návrat potvrdili Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts. Dceru zesnulého Ramise si zahraje Carrie Coon (Pozůstalí) a její děti Finn Wolfhard (Stranger Things, TO) a Mckenna Grace (The Haunting, Annabelle 3) Vedle nich se objeví i Paul Rudd coby učitel obeznámený s historií krotitelů duchů.

Krotielé duchů: Odkaz dorazí do českých a slovenských kin 9. července 2020. To čekání asi nedáme.