Netflix se vrací do Jurského světa s novou animovanou sérií


Jak jsme se nedávno dozvěděli, třetí díl Jurského světa s podtitulem Dominion nebude ani zdaleka posledním filmem série. Vysoké tržby a neutichající popularita značky přiměly studio Universal k rozšíření znovu nastartovaného světa o nové filmy, knihy, hry a dokonce i seriály. Ještě před závěrem druhé dinosauří trilogie tak na obrazovky dorazí animovaná série od Netflixu JURSKÝ SVĚT: KŘÍDOVÝ KEMP (JURASSIC WORLD: CAMP CRETACEOUS).

Osmidílný seriál bude sledovat šestici teenagerů, kteří si přijeli užít prázdniny do Křídového kempu, jež se nachází na opačné straně ostrova Isla Nublar. Jejich dobrodružství se odehrává paralelně s událostmi Jurského světa, a když dojde k narušení bezpečnosti nově zrekonstruovaného parku, krvelační dinosauři se dostanou i do dětského tábora. Mladí hrdinové tak budou muset spolupracovat, aby z ostrova vůbec vyvázli živí.

Animovanou sérii z dílny DreamWorks Animation, Universal Pictures a Amblin Entertainment vytvořili Scott Kraemer a Lane Lueras (Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví). Z pozice výkonných producentů na celý projekt dohlíželi Steven Spielberg, Frank Marshall a Colin Trevorrow. Seriál sice cílí na mladší publikum, už z první upoutávky je ale patrné, že o pořádnou dinosauří akci rozhodně nouze nebude. Těšit se můžeme na všechny staré známé prehistorické potvory včetně geneticky upraveného Indomina Rexe.

Jurský svět: Křídový kemp vychází na Netflixu 18. září.

Teaser v původním znění najdete pod tímto odkazem.